insharedDenkt u dat uw verzekering goedkoper en handiger kan? Kijk dan eens op Inshared.nl, daar bieden ze verzekeringen voor minder geld. U kunt er een nieuwe verzekering afsluiten, maar ook uw bestaande polis heel eenvoudig laten oversluiten. U hoeft er zelf bijna niets voor te doen kunt toch op de beste en goedkoopste manier zorgeloos verzekerd zijn. Bij inshared.nl weet u zeker dat u geen cent teveel hoeft te betalen, want daar vinden ze dat verzekeren goedkoper en transparanter moet kunnen.

Bij inshared heeft u altijd de keuze uit de goedkoopste verzekeringen. Of het nu om woonverzekeringen, autoverzekeringen, motorverzekeringen, mensenverzekeringen of reisverzekeringen gaat, bij inshared kunt u ervan op aan dat het zo goed en goedkoop mogelijk geregeld wordt. En dat schept rust voor u! Bij inshared bent u altijd zo’n 30% goedkoper uit. Bovendien heeft inshared regelmatig ludieke acties, denk hierbij bijvoorbeeld aan de ‘bandenbundel’ de actiecode inshared die u af kunt sluiten bij de autoverzekering, waardoor u voor een klein bedrag extra talloze voordeeltjes hebt zoals winterbanden!

Verder kunt u sparen voor  jaarbeloningen. Als er aan het eind van het verzekeringsjaar gebleken is dat er minder schade is dan dat er totaal aan premie betaald is, krijgen de klanten van inshared dat weer terug! Wel zo eerlijk toch? En bij inshared zijn ze altijd open over de jaarcijfers en duidelijk in de regels; transparant dus. Inshared laat u zien hoeveel er aan premies is binnengekomen en hoeveel er nodig was voor de bedrijfsvoering en schade, en dus ook hoeveel winst er overblijft.

Maar inshared gaat nog verder. Voorkomen is beter dan genezen en daarom kunt u ook beloningspunten krijgen voor als u geen brokken maakt! Ook dat is wel zo eerlijk, want wie moet er nu meer premie betalen; iemand die (slaap)dronken achter het stuur gaat zitten of iemand die zorgt dat hij/zij fit en alert is? Bovendien kunt u op de site kunt advies krijgen over een passende verzekering, zodat u nooit over- of onderverzekerd bent en is er de pagina “Hoe boeven denken”. Daar leert u welke maatregelen u kunt nemen om inbraak te voorkomen.

Bij inshared uw verzekering afsluiten is goedkoop, eenvoudig, eerlijk en duidelijk!